Поради големия интерес, с радост ви информирам, че ще стартира нова група за себепознание и самосътворяване чрез гещалт техники за работа!

Начало – 26 Ноември 2017 – от 14:00 до 17:30 часа

Водещ – Ирина Кирякова

Целта на новата поредица от тренинг-семинари е да отвори поредната врата към гещалт философията. Това е начин на светоусещане и мислене, което променя разбиранията ни и ни приближава до природната хармония и душевната автентичност.
През опит и живо общуване ще въвеждаме късче по късче идеята на гещалт терапията и гещалт философията. Ще учим, чрез експерименти. Ще се свързваме, чрез любов. Ще стимулираме растежа , чрез създаване на подходящите за всеки един условия. Ще изграждаме хармонични връзки със себе си и с другите. Ще творим!
Винаги съм искала да предам онова, което вярвам, че е добро и носещо щастие и радост на всеки, който е поне малко повече любопитен, отколкото привързан към статуквото.
Вярвам, че малките стъпки са истински ефективни и че първата крачка е винаги проява на смелост! Вярвам, защото го живея!
Групата ще стартира на 26 ноември в 14:00 часа. Ще работим до 17:30.Концентрирано и съдържателно. Цената на посещение е 55 лева. Срещите ще бъдат веднъж в месеца и ще продължат до юни 2018. За записване e необходимо да изпратите няколко изречения за себе си и мотивацията ви да се включите на адрес – irina.lazarova@gmail.com
Местата са ограничени. Добре дошли на път!

Втора група за себепознание чрез гещалт техники за работа – Съботно Матине с полъх от любов

Начало – 27 Май 2017 – 10:00 часа

Водещ – Ирина Кирякова

Целта на групата е да способства за развитието и обогатяването на потенциала на всеки член, чрез навлизане в идеята на гещалт терапията. Ще имате възможност да се запознаете с основните посоки на гещалт мисленето, защото гещалт не е просто терапевтична школа, а философия на живот. Групата ще стартира на 27 Май в 10:00 часа. Ще работим до 13:00. Цената на посещение е 45 лева. За записване e необходимо да изпратите няколко изречения за себе си и мотивацията ви да се включите на адрес – irina.lazarova@gmail.com

Местата са ограничени до 10. Добре дошли!

Група за себепознание чрез гещалт техники за работа – Неделен следобед с дъх на чай и полъх от любов

Следваща среща – 7 Май 2017 – 17:00 часа

Продължаваме с  цикъла на контакт, който е в основата на добрата грижа за себе си!

Целта на групата е да способства за развитието и обогатяването на потенциала на всеки член, чрез навлизане в идеята на гещалт терапията. Ще имате възможност да се запознаете с основните посоки на гещалт мисленето, защото гещалт не е просто терапевтична школа, а философия на живот.  Ще работим от 17:00 до 19:30. Цената на посещение е 45 лева. За записване e необходимо да изпратите няколко изречения за себе си и мотивацията ви да се включите на адрес – irina.lazarova@gmail.com

 Добре дошли!

Обучение по позитивна психотерапия

Нова група – 17 и 18 септември 2016

Стартира нова група по Позитивна Психотерапия – базов курс, в София.

Обучението се провежда веднъж месечно – събота и неделя и се разпределя в рамките на една година /8 модула по 15 учебни часа/. Натрупват се общо 120 часа.

Базисното ниво приключва с национален сертификат. Той документира натрупаните знания и опит в работа с метода на позитивната психотерапия. Базовото ниво дава възможност да се продължи обучението в майсторска програма за придобиване на степен – психотерапевт.

Eдин уикенд e 15 учебни часа, 1 модул. Таксата е 60 лв. на модул.

Местата са ограничени

Водещ: Ирина Кирякова

Представяне на книгата
Любовта намира начин в Габрово

08.07.2016 г., 17:30 ч., Априловска гимназия – актова зала

Габрово ми даде много любов. Сега е мой ред.

Ирина Кирякова

Обучение по позитивна психотерапия

Нова група – май 2016

Стартира нова група по Позитивна Психотерапия – базов курс, в София.

Обучението се провежда веднъж месечно – събота и неделя и се разпределя в рамките на една година /8 модула по 15 учебни часа/. Натрупват се общо 120 часа.

Базисното ниво приключва с национален сертификат. Той документира натрупаните знания и опит в работа с метода на позитивната психотерапия. Базовото ниво дава възможност да се продължи обучението в майсторска програма за придобиване на степен – психотерапевт.

Eдин уикенд e 15 учебни часа, 1 модул. Таксата е 60 лв. на модул.

Местата са ограничени

Водещ: Ирина Кирякова

Нова група за себепознание, личен опит и осъзнатост

ТВОРЧЕСКАТА СИЛА НА КОНТАКТА: ОСМЕЛИ СЕ ДА ОБИЧАШ

Ще приключенстваме по стъпките на любовта – към себе си, другите и света. Ще храним душата си със смелост, зрялост и осъзнатост. Ще творим и преживяваме пълноценен контакт с живота си.

Ще пътешестваме из душевната природа, ще изкачваме емоционални върхове и ще плуваме във водите на осъзнаването!
Каним ви на път!

Събираме се малка и сплотена група на 10 Февруари (Сряда) от 18.00 до 21.00 часа. Групите се провеждат през седмица (около 2 пъти месечно). Първите ни срещи са опознаващи и заявяващи. Всеки ще заяви своите нужди, които ние творчески ще свържем в преживелищни упражнения.

Такса: 40 лв.

Адрес: Хан Аспарух 49 А.

Местата са ограничени до 15. Необходима е предварителна заявка.

Водещи: Ирина Кирякова, Калин Георгиев

Любовта намира начин

Психотерапия на ежедневието

Желанието ми е да спра погледа и вниманието ви върху факторите, събитията и многобройните ситуации, които ни докосват отвън или се намират в сърцевината ни и изграждат плътността на живота.

Вярвам, че ако опознаем нишките, които предат битието ни, ще съумеем да ги сплитаме по начин, който ще ни направи щастливи.

Ирина Кирякова

Весели празници

Да празнуваме Рождеството на светлината и надеждата за все по-добър свят! Нека не забравяме, че всички ние се прераждаме ежедневно и всеки ден имаме шанса да творим и преобразяваме себе си във все по-прекрасна светлинка! Обичайте всеки цвят в себе си, защото само така можете да се радвате на дъгата и многообразието! Имайте вълшебна и незабравима Коледа, имайте топлина в сърцата, светлина по пътя и вяра в душите! Магията е навсякъде около нас – във всеки миг, във всяко вдишване и издишване! Вдишвайте и издишвайте любов и през 2016 година!

Ирина Кирякова

Български Институт по Гещалт Терапия в България
обявява трети прием за
Гещалт Психотерапевти

Декември 2015

Гещалт е цялост, форма. Гещалт терапията е разпознаване и осъзнаване на верния за нас образ във всеки конкретен момент. Гещалт е фигура и фон в неделима заедност. Гещалт свързва художника и платното в едно творческо взаимодействие, за да изваят миг живот. Гещалт е осъзнатост – докосване, чувстване и разбиране на момента тук и сега. Гещалт е гласът на нуждата, започващ с шепот, категорично продължаващ да търси вниманието ни и достигащ до крясък, ако бъде игнориран. Гещалт е свързване, контакт и отпускане. Гещалт не е просто терапевтична модалност, това е философия на живот. Философия, която вярва, че смисълът е в пътя и че покоят е част от движението, а не негова полярност. Гещалт е покана да размахаме крилата на сетивата си!.

Ирина Кирякова

Група за себепознание, личен опит и осъзнатост

Силата на контакта: осмели се да се свържеш

Контактът е живот!

„Осмели се да се свържеш” е първата тема от практическия цикъл за себепознание „Силата на контакта”.

„Осмели се да се свържеш” дава възможност на всеки:

  • Да опознае и приеме себе си.
  • Да разкрие несъзнавани модели и навици.
  • Да интегрира негативни мисли, емоции и преживявания.
  • Да преодолее емоционални обвързаности и зависимости.
  • Да освобождава и балансира себе си.
  • Да бъде автентичен и съзидателен.
  • Да изживява пълнотата на всеки момент.

Застъпени са практически аспекти и теми от: Гещалт терапия, Позитивна психотерапия, Арт-терапия, Телесно-ориентирани подходи, Невронаука, Майндфулнес, Психосинтез и други.

Такса: 40 лв.

Адрес: Хан Аспарух 49 А.

Заниманията се провеждат през сряда от 18.00 до 21.00 часа.

Местата са ограничени до 15.

Водещи: Ирина Кирякова, Калин Георгиев

i.kirqkovaАктуално