Любовта намира начин

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Написах тази книга, защото вярвам, че ако опознаем нишките, които предат битието ни, ще съумеем да ги сплетем по начин, който ще ни направи щастливи.


Съдържанието представлява опит за разрез на ежедневието ни, така както го виждам след много години работа върху себе си и практика с хората. Всички онези малки, а понякога и големи неща, които ни заобикалят и оформят живота ни и чието съдържание често пропускаме и пренебрегваме.

Желанието ми е да спра погледа и вниманието ви върху факторите, събитията и многобройните ситуации, които ни докосват отвън или се намират в сърцевината ни и изграждат плътността на живота. Оформят го, дават посока или пък ни тласкат към хаос и неразбиране.

Вярвам, че ако опознаем нишките, които предат битието ни, ще съумеем да ги сплетем по начин, който ще ни направи щастливи.

Споделям част от личния си опит и път, защото вярвам, че може да докосне нечий друг свят, може би дори да го обогати, както аз се обогатявам с всяка книга и среща с човек.

Избрах това заглавие, тъй като опитът ми, макар и скромен (15 години работа като консултант и терапевт), ме научи, че няма по-голям лечител и вдъхновител от любовта. Тя е моят основен терапевтичен инструмент, учител, стимул и ръководител.

Можете да поръчате моята книга от формата по-долу. Цена – 25 лева.