Първите 7 в гещалт терапията – обучение

По инициатива на Български институт по гещалттерапия (БИГТ) стартира поредната група в гр.София след „време на социална дистанция“, от поредицата тематични преживелищни групи „Първите 7 стъпки“, водени от гещалттерапевти.
Групите са подходящи за всеки, който желае да се обогати с нови познания, осъзнавания и инструменти за справяне в живота, и работата, да разшири познанието за себе си и своето общуване с другите.
Групите са подходящи и за хора интересуващи се от обучението по гещалттерапия в БИГТ.
!! Издава се сертификат за участие за 21 часа личен опит с гещалттерапия – кредит при последващо обучение.
Тази есен Българският институт по гещалттерапия (БИГТ) стартира своя седми прием за обучение на гещалтконсултанти и гещалттерапевти. Кандидатстването е в процес. Участието в този курс е важна стъпка за всеки, който желае да стане част от този прием.
Форматът е седем 3-часови срещи, проведени в рамките на 2 уикенда. Групите са от 8 до 10 участника и са затворени, което означава, че след началото на групата нови участници не се приемат. Всяка група се води от двама гещалттерапевти. Включването на участниците в групата става с предварителен контакт и кратко интервю с водещите.
Съдържание на 7-те срещи:
Уикенд 1 – 19 и 20 февруари 2022г,
10:00ч. – 17:00ч., с 1час обедна почивка
1) Добре дошли. Изкуство на взаимоотношенията в гещалттерапията.
2) Във фокуса на прожектора, тук и сега.
3) Израстване вместо порастване.
4) Аз и тялото.
Уикенд 19 – 20март 2022г,
10:00ч. – 17:00ч., с 1ч. обедна почивка (събота) и 10:00ч. – 13:00ч. (неделя).
5) Аз и другите.
6) Аз и другите – адаптация към средата.
7) Край или начало.
Групите се структурират и водят по установен от БИГТ стандарт, като всяка група е уникална, спрямо индивидуалните особености на участниците.
Такса (за една среща): 60 лв. Първият/септември/ уикенд покрива 4 срещи – 240 лв. Втория уикенд/октомври/ покрива 3 срещи – 180 лв.
*Двама участници, записали се заедно, ползват отстъпка!
*За повече информация – свържете се с водещите. По-ранното записване Ви гарантира място в групата!Водещи: Ирина Кирякова и Стоян Кузманов
За записване: 0887 892 879 / irina.lazarova@gmail.com
Ирина Кирякова е гещалт терапевт и член на БИГТ и Европейската ситуация по гещалт терапия – EAGT. Позитивен психотерапевт и обучител, член на ДПБ. Автор на книгата “Любовта намира начин – психотерапия на ежедневието”. Има двадесет години опит като психотерапевт на частна практика и седем години като обучител по психотерапия. Хипнотерапевт и член на БАХ.
Стоян Кузманов е магистър психолог, член на Дружеството на психолозите в България (ДПБ), хипнотерапевт, член на Българската асоциация по хипноза (БАХ), гещалтистки консултант. С опит в индивидуалната терапия и консултиране, консултирането на двойки, и провеждането на професионални тренинги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.